tiistai 24. maaliskuuta 2015

Suklainen kakku ystävälle

Tein tämän tietysti 14.2. Kakusta tuli tosi suklainen täytteineen ja kuorrutteineen. Pohjassa vähän huijasin ja tein sen valmiista suklaakakkujauhoseoksesta.

          Pohja:
1 paketti suklaakakkujauhoseosta

Valmista taikina paketin ohjeen mukaan. Tähän lisättiin vielä maitoa ja voita. Tämän kakun oli ilmeisesti tarkoitus jäädä paisto-ohjeen mukaan keskeltä hieman veteläksi, mutta paistoin kakun ihan kypsäksi, että pystyin täyttää sen. Kakkuun tuli kaksi kerrosta.

          Täyte 1:
0,5 purkkia Flora vispiä
100g tuorejuustoa
100g valkosuklaata
1 purkki mustikka sosetta(semper)

Vatkaa kerma huohkeaksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Sekoita tasaiseksi. Levitä mustikkasose leikatulle kakkupohjalle. Levitä mousse mustikkasoseen päälle.

          Täyte 2:
0,5 purkkia Flora vispiä
100g tuorejuustoa
100g tummaa suklaata
1 purkki Metsämarjasosetta(piltti)

Valmista mousse samoin kun täytteessä 1. Levitä marjasose kakun toiseen kerrokseen ja mousse päälle.

Laita kakkuun viimeinen kerros ja kuorruta. Tämän kakun pintaa laitettiin vaaleanpunaiseksi värjättyä kermaa ja reunat pursotettiin suklaakermalla. Päälle vähän koristeita.


Voiko suklaata olla liikaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti